Kem Tunas Kepimpinan 2011

Hai semua. Masuk hari ini, 24 hari telah berlalu sejak 2010 meninggalkan kita. Perjalanan hidup 2011 bermula sejak itu. Tugasku pada tahun ini juga bermula dengan penuh cabaran yang tidak pernah hilang sejak aku bertugas di SK Inarad ini. Halangan perjalanan menjadi lumrah yang sentiasa ditempuhi dengan penuh kesabaran. Masuk sahaja minggu kedua persekolahan, program besar pertama yang telah dijalankan adalah KEM TUNAS KEPIMPINAN MURID. Ya….kem ini bermula pada 14 Januari 2011 dan tamat pada 16 Januari 2011. Biasalah….jejakkan kaki ke sekolah pada tahun baru ini penuh dengan semangat. Jadi sebelum semangat itu hilang atau pudar, kenalah disusuli dengan program yang memerlukan semangat yang tinggi. Seramai 25 orang murid telah terpilih mengikuti kem ini dan semua mereka ini adalah bakal pemimpin-pemimpin sekolah pada tahun 2011 ini. Jawatan yang akan disandang oleh mereka adalah Ketua Kelas, Pengawas Sekolah dan Pengawas Pusat Sumber Sekolah. Diharapkan mereka akan dapat membantu pihak sekolah di dalam meningkatkan kecekapan pengurusan terutamanya dalam soal disiplin. Oh ya..sebelum terlupa, kem ini adalah Anjuran Unit HEM dan dibantu oleh semua guru di sekolah ini. Sempat juga aku merakamkan gambar2 kenangan sepanjang kem ini berlangsung. Nikmati bersama ya…

Persembahan slaid ini memerlukan JavaScript.

Advertisements

4 Respons to “Kem Tunas Kepimpinan 2011”

  1. skinaradp3 Says:

    congrate bro..power the storyblog inarad station..teruskan perjuangan..
    lepas nie sedia ngan bulan matematik-februari jadi cadang 18-20 februari kita2 buat klinik matematik..nanti share what the paper work..syok baca blog ko..

  2. skinaradp3 Says:

    pembetulan anjuran bersama unit pengurusan bilik darjah(kurikulum),unit pusat sumber sekolah(kurikulum), unit displin& pengawas sekolah(hem)

  3. […] SRK Station Like this:LikeBe the first to like this post. […]

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: